WHO WE ARE

Wendelfred BV is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 2004 actief is in de mode en- lifestylebranche als importeur en distributeur van verschillende kleding en schoenmerken in Nederland. Het A- merkenpakket is na een zorgvuldige en weloverwogen selectie tot stand gekomen. Wendelfred importeert deze merken, distribueert ze via verschillende retail kanalen en verzorgt de marketing (retail & consumer) van de merken in Nederland.

Wendelfred is een totaalleverancier met een conceptmatige aanpak, meedenken met de retailer staat bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent een intensieve en creatieve samenwerking met elkaar aangaan, waarbij de retailer ten alle tijden kan terugvallen op ons enthousiaste team.

ROUTEBESCHRIJVING PER AUTO

Vanaf Den Haag

Vanuit richting Den Haag rijdt u over de A12 richting Utrecht. U neemt de afslag Zoetermeer/Pijnacker. Bovenaan de verkeerslichten gaat u linksaf de Oostweg op. Deze weg moet u blijven volgen tot u aan uw rechterhand de McDonald’s ziet. Voorbij de McDonald’s neemt u de eerste verkeerslichten linksaf (Franklinstraat) en dan direct de eerste straat rechts, dit is de Wattstraat. Neem de laatste inrit links, onze entree zit aan de achterkant op nummer 17E.

Vanaf Utrecht

Vanuit richting Utrecht rijdt u over de A12 richting Den Haag. U neemt de afslag Zoetermeer/Pijnacker. Bovenaan de verkeerslichten gaat u rechtsaf de Oostweg op. Deze weg moet u blijven volgen tot u aan uw rechterhand de McDonald’s ziet. Voorbij de McDonald’s neemt u de eerste verkeerslichten linksaf (Franklinstraat) en dan direct de eerste straat rechts, dit is de Wattstraat. Neem de laatste inrit links, onze entree zit aan de achterkant op nummer 17 E.

ROUTEBESCHRIJVING OPENBAAR VERVOER

Vanaf Den Haag Centraal Station neemt u de Zoetermeer Stadslijn. U stapt uit op station Centrum-West. Daar neemt u bus 165 richting Alphen aan de Rijn. U stapt uit bij halte Newtonstraat. De eerste straat achter deze straat is de Wattstraat. (Ook bereikbaar met bussen 20,21,51,166)

Search

Brands

Clae
Levi's

Follow us

Facebook